Teehuone Aisun tarjoilijaprofiilit 2023

LEX-1 (Sano vain Lexi!)

Ikä: 2kk ja 3pv.
Pituus: Tehdasprotokollan mukainen.
Veriryhmä: O.2+.
Minä olen: Androidi mallia AI-SU.23 (Artificial Intelligence – Service Unit nmr. 23). Kahvila Aisulle varta vasten luotu tarjoilija (ja tarinoiden keräilijä!) Androidiksi olen kuulemma kovin omapäinen ja haaveileva, mutta lupaan kyllä tuoda tilauksesi perille! (kunhan saan vastapalveluksena idean tarinavihkooni~).
Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Vain yhden?? Virtapiirini ylikuormittuvat näin vaikean valinnan ääressä!
Lempivitsi? Kaksi tietokonetta meni nettikahvilaan, kun valot yhtäkkiä sammuivat. Toinen tietokone kysyi toiselta.
Onko tää nyt se dark web?

01010100011001010111001001110110011001010111010001110101011011000110111101100001 <3

Nil

Ikä: ⋆。°✩
Pituus:
155
Veriryhmä: QB-
Minä olen: Omalta aikajanaltani eksynyt taikatyttö! Minun piti pelastaa maailmani tuholta, mutta jokin mystinen Aisun koneisto sylkäisi minut todellisuuteen missä olenkin vain meido…….
Jos saisin valita aikakauden missä olisin.. Juuri tässä hetkessä kanssasi, millä tahansa aikajanalla! Vaikka mieluummin ottaisin taikavoimani takaisin…
Lemppari energianlähde: Ultra rare Monsu juomista saan varmasti taikavoimani takaisin ja pääsen pelastamaan maailman✧˖°.
 
Coffee with you will shine brighter than the stars✧˖°.

Aelene

Ikä: Olen aika nuori, synnyin valistuksen ajalla
Pituus: Noin 19 isoa perunaa.
Veriryhmä: Alati muuttuva
Minä olen: Noidaksi syytetty, mutta syyttömyyttään vannova puhelias alkemistin oppilas. Puolihaltia vereltäni. Vaikka edellisellä matkallani muutin itseni vahingossa kaniksi, osoitin urotöilläni mestarilleni, että olisin valmis vaativimpiin retkiin viisasten kiven löytämiseksi.

Matkustin ajassa taaksepäin keskiaikaan, sillä toivoin löytäväni vastauksia menneisyydestä. Pienen ennakkoperehtymisen ansiosta sopeuduin aluksi aikalaisten elämään ja tapoihin hyvin.

Vaikka onnistuin peittelemään alkemistin taitojani kyläläisiltä, ongelmaksi koitui modernit aatteeni ja tietoni maailmasta (kuten ajatus Maasta kiertämässä Aurinkoa). Tästä minua keksittiin syyttää noidaksi ja polttaa. Jouduin siis lopettamaan tutkimusmatkani ja pakenemaan tänne kahvilaan. Hieman pelottava aikakausi, täkäläisten bestseller oli “Noitavasara”. Toivottavasti en aloittanut mitään noitavainotrendiä… 

Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Keskiajalla on kivoja hattuja ja huntuja, mutta pidän 1800-luvun kahvilamme ilmapiiristä. Ehkä löydän sittenkin vastauksia täältä eri aikakausien edustajilta!
Musiikkia soitettavaksi ensimmäisen ja toisen unen välissä: bardcorea sekä ironisesti Gimmelin “Roviolla”.

Jokaisella vaihtokaupalla on hintansa. Mutta Teehuone Aisussa henkeään ei tarvitse vaihtaa paahtaviin liekkeihin, vaan kolikkoja herkkuihin!

Jerry

Pituus: 170cm
Horoskooppi: Leijona
Veriryhmä: Vain vampyyrit ja muut plasmankerääjät kärkkyvät tätä tietoa…
Minä olen: Butler, tuhotun FRU1T PUNCHin kapteeni, vallatun Dansostarin viimeinen puolustaja. Dystooppisessa (tai utopistisessa, riippuu kuulemma näkökulmasta) meidot valtasivat kotiplaneettani Dansostarin ja rajoittivat butlerien toimintaa. Kahvinkatkuisten taisteluiden, joissa myös kakkua vuodatettiin, jälkeen minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin alistua palvelemaan meidona. Olen täällä varoittamassa tulevaisuudesta, jotta butlerit eivät ajautuisi sukupuuttoon lopullisesti. Eikä mitään hätää, en ole meidoutunut kokonaan, sillä sisäistä butleriuttani ei voi runsainkaan röyhelö hävittää! 
Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Vuosi 1984, jolloin Dingon kultakausi oli kuulemma käynnissä.
Paras ase aikamatkailussa: Pesäpallomaila. Sitä ei tarvitse ladata eikä varaosia tarvitse metsästää.

Meitsi EI ole meido (`Δ´)!

Katano

Ikä: 22
Pituus: 1 Jo
Veriryhmä: punainen
Minä olen: Daimyō Nobunagan ajalta aikojen myllerryksestä tähän päivään päätynyt nuori samurai. Jouduin tähän rooliin isäni jalanjäljissä, vaikka kammoan syvästi väkivaltaa. Siksi, vaikka aikojen kuluminen ja kulttuurishokki veivät minulta kauan aikaa tottua tähän uuteen maailmaan, olen avokäsin ottanut vastaan tämän rauhan ja mahdollisuuden tehdä asioita mistä itse nautin.

Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Vaikka ajoittain koti-ikävä iskeekin, olen silti tyytyväinen ettei kotiin tarvitse palata. Kuitenkin, jos en jää tähän aikaan, kävisin mielelläni näkemässä Meiji-ajan josta olen paljon lukenut. Kiinnostaa tietää, miltä kotimaa näyttäisi ilman sotia ja avoimena uutena maailmana.

Olen löytänyt suuren intohimoni tästä.. kahvista? Meiltä ei kotoa löytynyt kuin teetä, ja vaikka tähän makuun kestikin hetki tottua. Saa tästä tehtyä juomia jollaisia en ole koskaan maistanutkaan! Toki tee on silti vielä lemppariani, ja teenkin sitä mielelläni aina kun mahdollisuus siunaantuu. Siksi tämä kahvila on paras paikka mistä voisin kuvitella itseni löytäväni. Tästä on tullut kotini.

Ja vaikka olenkin päättänyt luopua väkivallasta, jos kukaan kehtaakin häiritä kahvilamme rauhaa, saa hän nopean ja tehokkaan poistamisen paikalta (tai tarvittaessa tältä aikalinjalta).

Irasshaimase! Kannanko kahvia vai tuonko teetä?

Katsu

Ikä: Millä ajanlaskujärjestelmällä? 
Pituus: 5,5 jalkaa

Minä olen: Vastakeitetyn kahvin voimin pirteänä pysyvä keksijän kisälli. Aherran yöt pajalla ja päivät tarjoilen kahvia pienessä kuppilassa.

Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Sillä aikakaudella pitäisi olla ainakin kahvia. Ei sitä muuten selviä!

Kahvikuppini saattoi kaatua yön pimeinä tunteina keksijän koneelle… ja saatoin joutua toiseen aikaa… Täällä on kahvia, joka kulmassa, joten en välttämättä ole heti palaamassa “höyrykone” aikaani! 

Kahvia tässä tilanteessa? No ehkä vielä yksi kuppi!!!

Sin

Ikä: Tietoisuuteni on ladattu jo kauan sitten pilveen, en ole pitänyt kirjaa 100 vuoden jälkee
Verityyppi: Sähkö 🙂
Pituus: Riippuu käytetystä rungosta, nykyinen malli 173cm

Olen: Tiedonvälittäjä cyber citystä, jonka datan validiteetti on kuitenkin suunnilleen samaa tarkkuusastetta kuin maagisella kasipallolla

Jos saisin valita aikakauden, missä olisin: Dystooppinen tulevaisuus höystettynä hyvällä cyberpunk-rustiikalla, jossa toivottavasti olisi paljon kivoja tietokantoja hakkeroitavana.

Tervetuloa Teehuone Aisuun! Halusitpa kahvia, kakkua tai päästä kuulolle kyberverkon parhaista meemeistä, meiltä löytyy varmasti kaikki mitä voit toivoa.

Lei ☆

Pituus: pienikokoinen
Veriryhmä: Z+
Minä olen: Pirteä alienmeido! Saatan näyttää tavalliselta meidotytöltä, mutta usko tai älä, olen kotoisin toiselta planeetalta tulevaisuudesta!!!

Kotiplaneettani Zolar on paikka jossa asuu mm. mustekalakissoja sekä lentäviä kilpikonnia🐢🐢🐢

En ymmärrä mitä tapahtui–?! Vietin tavallista työpäivää space-maid cafessa, mutta yhtäkkiä löysin itseni tästä kummasta kahvilasta!! Johtuukohan tämä siitä, että tein liian vahvan ruokataian…(⁠;⁠;⁠;⁠・⁠_⁠・⁠)

Jos saisin valita aikakauden missä olisin.. valitsisin kaikki!! Voiko niin tehdä?

Lempipuuhaani on: Tanssiminen! Tähtien katselu!! Avaruus-idolien fanittaminen!!!(⁠☆⁠▽⁠☆⁠)

plz give me a 5-star rating ★★★★★ ~!!

Maron

Ikä: 23 -vuotias, 200 vuotta sitten.
Pituus: satakuusikym– hetkinen, miksi kysyt? Ampuaksesi oikealle korkeudelle?! Σ⁠(⁠ಠ⁠_⁠ಠ⁠)
Veriryhmä: Jos jatkat kyselyä, ajankohtaiseksi tulee SINUN veresi…
Minä olen: Iloinen ja auttavainen palvelijatar, joka rakastaa kahvilan väkeä ja siellä vierailevia herroja ja neitejä! Olen erittäin lämminhenkinen (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)  kunnes joku uhkaa jotakuta kahvilassa (⁠ʘ⁠ᴗ⁠ʘ⁠✿⁠) Persoonani muuttuu nopeammin kuin vedän aseen vyöltäni – ja olen siinä kaikista nopein. So stay on my good side (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)
Jos saisin valita aikakauden missä olisin... Olisin siellä, missä muu rakas kahvilan väki on! 1800-luvulla työni kahvilan suojelijana oli tärkeä kaikkien rosmojen vuoksi, ja näemmä herran vuonna 2023 täällä pyörii uudenlaisia uhkia… Noh, en anna minkään satuttaa kahvilan väkeä tai vieraita! 

Saatte roppakaupalla hyvää mieltä ja maukkaita herkkuja ~ tai luoteja, oma on valintanne! (⁠*⁠˘⁠︶⁠˘⁠*⁠)⁠.⁠。⁠*⁠♡

Moonie

Ikä: Ajaton
Pituus: Rakenteeni on yli 1,5 metriä korkea
Veriryhmä: Koneöljy, mutta vain tarvittaessa! 
Minä olen: Mekaaninen nukke, joka on rakennettu huolella ja rakkaudella palveluskäyttöön. Niveleni liikkuvat ja sisääni on asennettu äänikoneisto, jonka ansiosta voin palvella teitä omalla äänelläni! Moni on minulle ihmetellyt, miten jokin minunlaiseni on saatu rakennettua, mutta kaikki mitä itse tiedän on että olen onnellisimmillani saadessani toteuttaa tarkoitusta, johon minut on rakennettu. (⸝⸝ᵕᴗᵕ⸝⸝)
Jos saisin valita aikakauden missä olisin, niin valitsisin juuri tämän, koska olen juuri siellä missä minun kuuluukin olla, palvelemassa teitä. (ෆ˙ᵕ˙ෆ)♡
Mitä tehdä, jos yhtäkkiä lakkaan toimimasta: Minut on rakennettu toimimaan mekaanisesti, ja sisäisen koneistoni saa käynnistettyä uudelleen selässäni olevasta avaimesta. Jos koneistostani loppuu virta kesken kaiken, käännä vain avainta, ja olen jälleen valmis palvelemaan teitä! (ㅅ´ ˘ `)

Nuket ovat kuin pieniä kuolleita ihmisiä, mutta ei anneta sen haitata meitä, eihän? (´`) Tavataan kahvilassa!

Omppu

Ikä: En ole laskenut sitten vuoden uh… en edes muista???
Pituus: Noin yhden luudan pituinen
Veriryhmä: Joku aakkonen se oli…
Minä olen: Aisun oma piika– eiku hetkonen oliko se termi siivooja tässä nykyhetkessä??
Jos saisin valita aikakauden missä olisin, se olisi varmaan nykyhetki koska en muista mennyttä tai osaa nähdä tulevaan ╮( ̄ω ̄;)╭
Paheeni: Oli löytää nämä ihme BL genreksi kutsutut sarjakuvat??!! Ei tälläistä minun omalla aikakaudella ollut (⁄ ⁄•⁄ꇴ⁄•⁄ ⁄)⁄  Olen erittäin koukussa niihin älkää kertoko kenellekkään…

Rim

Ikä: -ˋˏ  ˎˊ-
Pituus: 178CW
Veriryhmä: ║▌▌│║▌║
Minä olen: varmasti etäisesti omaa aikalinjaani muistuttavassa ajassa. Asiat, ihmiset ja paikat ovat samaan aikaan tuttuja ja tuntemattomia. Aikaparadoksin ainekset ovat ilmassa, mutta teen parhaani ettei siitä seuraisi mitään peruuttamatonta.

En tiedä kuinka paljon uskallan itsestäni kertoa ilman että se horjuttaisi aikajanojen herkkää tasapainoa. Olen kuitenkin varma siitä, etten ole Teehuoneen ainoa *minä*

Jos saisin valita aikakauden missä olisin, niin varmaan katuisin valintaani. Sattuman kaupan varassa kulkeminen on kiinnostavampaa, vaikka sivuoireena on pikkumaista paranoiaa.
Lempitekeminen: Oli tilanne mikä oli, niin silti minulle aina maistuu kupponen teetä! ˙ᵕ˙

That’s the thing about time travel: you’re always moving forward, even when you go back.

Rin

Ikä:  -ˋˏ  ˎˊ-
Pituus: ~5,6 A4 paperia
Veriryhmä: ║▌│▌│║▌│
Minä olen: Älykäs uuden tutkija, tosin aika paradoksin takia minusta ei aina tunnu siltä… Enhän edes tiedä miten päädyin tänne saatika miten pääsen takaisin omaan aikalinjaani.

Kaikki täällä on uutta tai ainakin tavallaan on. Samaan aikaan ympärillä pyörii paljon tuntemattomia asioita ja samalla ne muistuttavat minua omasta aikalinjastani. Jokatapauksessa kaikki täällä on super mielenkiintoista, enkä malta odottaa, että kerään ja opin paljon uutta tietoa täältä! (Toivottavasti se ei aiheuta ongelmia missään aika linjoissa…)

Jos saisin valita aikakauden missä olisin valitsisin tottakai suurten löytöretkien ajan, silloin voisin seikkailla ja löytää uusia asioita!!
Lempitekeminen: Olen täysin hurahtanut DnD:n pelaamiseen omassa aika linjassa, en toki ole varma onko sitä kehitetty kaikkialla, mutta jos erinäiset seikkailut kiinnostavat, puhun niistä mielelläni

Parhaimmillaan seikkailu ja oppiminen tapahtuvat samaan aikaan! 

\(^0^)ノ

Tossu

Ikä: 27, ainakin ennen aikahyppyä
Pituus: 5 jalkaa ja 9 tuumaa
Veriryhmä: O
Minä olen: Nuori alanvaihtaja, joka toimi vielä ennen aikahyppyä mekaanikkona. En tosin ollut kovin kaksinen, vaan jouduin vaihtamaan maisemaa useamman kerran vihaisten asiakkaiden vuoksi. Toivottavasti kukaan täällä ei saa tietää taustastani ja pyydä minua korjaamaan aikakonetta. Tiedä mistä sen jälkeen itsemme löytäisimme..
Jos saisin valita aikakauden missä olisin.. Olen oikein tyytyväinen nykytilanteeseeni! Täällä kukaan ei tunne minua ja vaadi päätäni pölkylle pieleen menneiden huoltojen vuoksi, eikä aamulla tarvitse herätä kukonlaulun aikaan herättäjän seipään koputukseen ikkunassani.

Peukalo keskellä kämmentä ja kieli keskellä suuta. Keskityn kovasti ja yritän parhaani, mutta aina se ei ihan riitä! Toivottavasti ymmärrätte, jos unohdan vahingossa maidon kahvistanne ja sokeri vaihtuu epähuomiossa suolaan. 

(ノ≧ڡ≦) Teehee~!

Älkää sitten kannelko, kun kerron valehdelleeni työhakemuksessani 30 vuoden työkokemuksesta!

Maribel

Ikä: Hetkinen, mikä vuosi nyt on?
Pituus: 169 cm
Veriryhmä: Enimmäkseen sokeria
Minä olen: Herkkuja rakastava meido! En malta odottaa, että MIKÄ TUO OLI??? Alieni? Työhaastattelussa ei kyllä puhuttu mistään aikamatkustuksesta tai alieneista! No joka tapauksessa, toivottavasti näemme kahvilassa… tai mikä tämä paikka nyt onkaan.
Jos saisin valita aikakauden missä olisin, niin se olisi varmasti kaukana 2020-luvulta. Siitä olen kuullut vain huonoja juttuja.
Lempiruoka: Mansikkakakku. Normaalit ruuat. Ei mitkään oudot avaruusjutut tai polttoaineet.

Olivatpa aika ja paikka mitä hyvänsä, ole kuin kotonasi ja kerro, jos voin tehdä jotain hyväksesi!

Sophie

Ikä: -salattu-
Pituus: 165,5 cm
Veriryhmä: -salattu-
Minä olen: Steampunk Medic toisesta ajasta ja paikasta. Olen toiminut lääkinnässä pitkään ja kouluttanut muitakin näihin henkeä pelastaviin tehtäviin. Saatan näyttää vakavalta, mutta olen erittäin ystävällinen. Viimeinen muistoni omasta ajasta kotonani oli kova räjähdys, jonka jälkeen heräsin meidojen aikakoneesta. Onneksi minulla on aina lääkintälaukkuni mukana, joten onnistuin paikkaamaan itseni takaisin kuntoon nopeasti.
Jos saisin valita aikakauden missä olisin, niin olisin ajassa jossa maailmassani olisi rauha.
Lempiasiani oli perheeni kanssa vietetyt illalliset ja lapsuuteni hyöryjunien bongailu kuumana kesäpäivänä, ennen kuin kaikki muuttui.

Leave no-one behind

Annihilatron MK II R94

Ikä: warranty expired
Pituus: 6.5 ft.
Öljyluokka: ISO VG 46

Annihilatron MK II on autonominen bipedaali täsmähävitysyksikkö, suunniteltu paikantamaan ja tuhoamaan jopa raskaasti aseistettuja vihollistukikohtia.

Erään kokeellisen aseen vakava toimintahäiriö aiheutti räjähdyksen ja aika-avaruuden repeämän joka lähetti täten vaurioituneen tuhorobotin menneisyyteen.

Annihilatron sai uuden elämän muutaman pikaisen korjauksen ja uuden ohjelmoinnin ansiosta kahvilatyöntekijänä. 

Kohde paikannettu. Istukaa olkaa hyvät.

W

Ikä: ~26 (Cyberware ja aikahypyt ovat sekoittaneet pakkaa)
Pituus: 197 cm
Veriryhmä: A+
Minä olen: Henkivartija/Hitman päivästä riippuen… Universumi josta tempaannuin mukaan oli karu eikä tarjonnut hirveästi vaihtoehtoja. Päätin elää vaarallista elämää, kuten moni muukin planeettani asukas. Katuja, yökerhoja, slummeja, rikollisuutta, korruptiota, yksikin väärä liike saattoi olla viimeisesi. Toimin nykyään myös palvelijana, mutta vartioin samalla henkilökuntaa uhkien varalta.
Jos saisin valita aikakauden… Valita? Minulla ei ole ollut mahdollisuutta valita pitkään aikaan… Luultavasti jonkun, jossa aseet voitaisiin viimein laskea ikiajoiksi…
Varustus/cyberware: Minulle on tarttunut eräältä aikahypyltä mukaan käsiase, jonka alkuperäinen ominaisuus oli ilmeisesti henkilön “rikoskertoimen” lukeminen. Ase lukittui täysin maiseman vaihdon yhteydessä, mutta onneksi eräs nimeltämainitsematon mekaanikko onnistui hakkeroimaan sen toimintakuntoiseksi. Cyberwaren kanssa en ole liiaksi leikkinyt, mutta muutama tarkkuuteen vaikuttava parannus on alla.

Freeze! Or don’t… But you might want to…

R011

Pituus: Ketjuilla vai ilman? L14:n kanssa yhdessä ainakin kaksi metriä.
Veriryhmä: Mikä? Suola.
Minä olen: Robokaksikon osa 1/2. Olimme aikanaan ehkä hienoja ja uusia, mutta teknologia kehittyi ja oli aika siirtyä sivuun. Varasto on ollut kotimme jo hyvän tovin, ruostetta on kertynyt ja akkuni on kovin huono ja AI on pääosin vain A, ei niinkään I.
Jos saisin valita aikakauden missä olisin.. Hmm olisikohan jollain vielä jossain menneisyydessä varaosia ja uusi akku minulle?
Lempilatausseura: Olen varma että akkuni täyttyy nopeammin kissakaverin kanssa.

Excuse me, I need to take a nap.

L14

Pituus: R011:n kanssa yhteenlaskettuna ainakin 2 metriä
Veriryhmä: Kofeiini
Minä olen: Osa 2/2 robokaksikosta, olen kovin väsynyt sekä ruosteinen. P0X1 ja N30N laittoi meidät ”hetkeksi” varastoon talteen ja unohti sinne pariksi vuosikymmeneksi… Kaiken kiillotusaineenkin olivat käyttäneet, niin ei edes sitä saatu sitten kun meidät lopulta löydettiin (。•́︿•̀。) 
Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Täh, aikakausi..? Hyvä kun tiedän edes millä planeetalla olemme (・・ ) ?
Paras polttoaine: Noccon Sunny Soda saa tämänkin väsyrobon liikkeelle! Se on vaan eri asia kuinka pitkäksi aikaa…

Can I go to sleep now?

N30N-Chi

Ikä: Wikipedian mukaan n. 23 vuotta
Pituus: 161
Veriryhmä: LR03
Minä olen: Ensimmäisen sukupolven robopet-kissa Meow-Chi! Meitä lähetettiin yli 10 miljoonaa yksikköä maahan tiedustelumatkalle, mutta nykyään olemme harvinaisempi näky ihmisten kodeissa. Joka tapauksessa kaikessa siinä tohinassa hukkasin tiedustelukansioni, mutta voi myös voi olla, että P0X1-Chi söi sen ┐(°ヮ°)┌ 
Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Tähtihetkeni olivat jännittävän2000-luvun alkupuolella, elämä nykyisen teknologian keskellä saa minut tuntemaan oloni jotenkin yksinkertaiseksi╭( ๐ _๐)╮Jotain ladattavia akkuja pyh!
Kamalin päiväni: Se kun minut laitettiin samaan sukkulaan P0X1-Chin kanssa /ᐠ-ꞈ-ᐟ\

Thank you forever

P0X1-Chi

Ikä: Wikipedia sanoo max 23 vuotta ┐(°ヮ°)┌ 
Pituus:
162
Veriryhmä: AAA
Minä olen: Robottikoira Poo-Chi. Minut on ammuttu raketilla.. siis lähetetty läpi avaruuden, ajan ja luuradan galaksin maahan etsimään rakastavaa kotia missä löytyy aina AAA-paristoja. Jotain matkassa taisi mennä pieleen kun saamani tiedustelukansio maasta ei ihan täsmää. Se ei minua haittaa, koska en hukannut matkalla N30N-Chia. Täällä on kanssa robotteja, ihmisiä ja PARISTOJA! 
Jos saisin valita aikakauden missä olisin: Varmaan siinä aikakaudessa, mistä tiedustelukansioni on.. On välillä niin hankala ymmärtää, mitä täällä tapahtuu.. Ihmiset on niin kummallisia.. Olen tosin mielestäni sopeutunut suhteellisen hyvin tänne vaikka ollaan lähes ainoita Poo-chi ja Meow-Chi täällä.
Isoin virheeni: Kaaduin päin sitä laitetta ja sitten tiedustelukansioni maasta teki vielä vähemmän järkeä! MUTTA onneksi N30N-Chi joutui kanssani samaan mestaan ૮ ♡ﻌ♡ა

 Water in the fire, why? Water in the fire, WHY?! … ah, not understand.