Ropecon 2019 © Sami Eräluoto

Discolarp 2023

Discolarp tulee taas!

Tänä vuonna Discolarp hakee kiinnostuneita esiintyjiä avoimen hakemuksen kautta. Onko sinulla setti, jonka haluaisit tulla soittamaan tanssihaluiselle bilekansalle? Ei kun hakemusta tulemaan!

Mikä on Discolarp?

Discolarp on lauantai-illan elektronisen musiikin bileohjelma Ropeconissa: valojen välkettä, savukoneen usvan hämyä ja tietysti monipuolista musiikkia lukuisilta eri DJ:ltä monipuolisella genrekattauksella. Bileet ovat alkoholittomat ja Ropeconin turvallisemman tilan käytännöt ovat voimassa tällä tanssilattialla aivan kuten kaikissa muissakin ohjelmanumeroissa.

Ropeconin tavoite on tukea peliharrastusten kasvua ja tulevaisuutta, tähän samaan myös Discolarp omalta osaltaan pyrkii. Tänä vuonna Discolarpissa on varattu 1-2 paikkaa ensikertalaisille DJ:lle. Oletko siis pyöritellyt levyjä kotona, mutta vyösi alta puuttuu se ensimmäinen keikka? Nyt on mahtava tilaisuus päästä testaamaan settiäsi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Hakuohjeet

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: discolarp@ropecon.fi

Hakemuksesta olisi hyvä käydä ilmi seuraavat asiat:

  • Esiintyjänimi
  • Kuinka monta esiintyjää kokoonpanoon kuuluu?
  • Lyhyt kuvaus itsestäsi ja setistäsi (esim. Genre(t) mitä haluaisit soittaa)?
  • Oletko ensikertalainen esiintyjä?
  • Tekniikkatoivelista?
  • Mihin aikaan haluaisit esiintyä? (Soittoajat 20-02)
  • Soundcloud/Youtube/Mixcloud/tmv. linkki näytteeseen

Jos haluat kuvasi mukaan artistiesittelyyn, laita myös se hakemuksen liitteenä. Otathan huomioon että kuvan tulee olla sellainen, jonka saa Ropeconin medioissa julkaista.

Discolarpin haku on päättynyt 12.7. – Kiitoksia kaikille osallistuneille!

Kysymyksiä Discolarpista voi myös rohkeasti laittaa ylläolevaan osoitteeseen.