Liekit
© Ropecon 2023

Kunniavieraat 2023

Roman Lappat

Roman on Massive Voodoo-blogin perustaja ja figumaalaustaiteen pioneeri.

Shut Up & Sit Down

Shut up & sit down (SU&SD) on omien sanojensa mukaan “maailman paras ja suurin lautapelien arvosteluohjelma.”

Roman Lappat

Roman on Massive Voodoo -blogin perustaja ja figumaalaustaiteen pioneeri. Roman on syntynyt ja kasvanut Augsburgissa Saksassa ja tehnyt miniatyyritaidetta ja sen opettamista täysipäiväisesti vuodesta 2009.

Massive Voodoo -blogi levittää miniatyyritaiteen ilosanomaa ja kauneutta maailmanlaajuisesti. Sen avulla Roman ystävineen jakaa ajatuksiaan, ideoitaan ja projektejaan kaikkien iloksi.

Roman opiskeli koulun opettajaksi mutta jätti sen uran taakseen opettaakseen sitä mitä rakastaa. Hän pitää miniatyyrimaalauskursseja kaikkialla Euroopassa, antaa yksityisopetusta kotikaupungissaan ja auttaa figumaalaajia netissä.

Massive Voodoo -blogissa on opetusohjelmaosio jossa on yli 300 ilmaista artikkelia kaikkien iloksi ja avuksi. Roman itse maalaa keskimäärin kuusi tuntia päivittäin ja hänet tunnetaan muun muassa Happy Painting -periaatteesta, josta hän kertookin lisää Ropeconissa.

Shut up & sit down (SU&SD) on omien sanojensa mukaan “maailman paras ja suurin lautapelien arvosteluohjelma.” He ovat tarjonneet – usein samanaikaisesti – sekä älykkäintä että hassunhauskaa kritiikkiä lautapelien saralla yli 10 vuoden ajan. Ja koska lautapelit voivat hyvin ja niiden design kehittyy ja on parempi kuin koskaan, heillä ei ole aikomustakaan lopettaa.

SU&SD porukasta Ropeconiin ovat tulossa kolmikko Quintin Smith, Matt Lees ja Tom Brewster.

Tom Brewster
Quintin Smith
Matt Lees