© Iina Siniluoto

Myyjät ja näytteilleasettajat 2023

Pöytä Myyjä Kuvaus
B34 Aavetaajuus Aavetaajuus on scifiin, fantasiaan, kauhuun ja muuhun kummaan erikoistunut kirjakauppa ja antikvariaatti.
C60 AinMar Design AinMar Design syntyi rakkaudesta uniikkeihin tuotteisiin, jotka ilahduttavat kerta toisensa jälkeen persoonallisuudellaan. Valmistan korutuotteet 3D-tulostamalla käyttäen ekologisia ja uusiutuvia materiaaleja: olen erikoistunut erittäin kevyisiin ja näyttäviin koruihin. Tämän lisäksi Ropeconiin on suunnitteilla kaikkea uutta ja jännää, kuten kasvava tarravalikoima! <3
C44 Alnilam Tiedettä, fantasiaa, steampunkia ja fandomtavaraa Tatooinelta Tylypahkaan
A42 Alter Ego ry Olemme perinteisten pöytäroolipelien harrastajia, aktiivisia liveroolipelaajia, sekä lauta-, figu-, ja korttipeleistä kiinnostuneita.
C23 Alysia Mentula Design I’ll be selling a few art prints and promoting myself as a fantasy illustrator in the TTRPG and gaming sector.
B40 Anime Shop Suomen suurin mangakauppa verkossa.
B54 Ascetic Miniatures Scale 75 Artist värit kotimaisesta verkkokaupasta
B42 Aviador Kustannus Aviador julkaisee laajasti kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta moneen makuun. Olit sitten fantasian fani, scifimielinen seikkailija, kiehtovien kertomusten keräilijä tai muuten vaan alati utelias, löydät pöydältämme varmasti monenlaista tutkittavaa.
B50 Bard & Jester Bard & Jester tutut tuotteet Nahkavarusteita, Taskukelloja, Hattuja, Kaukoputkia, Kompasseja jne. Things from many Dimensions…
B56 Blockhouse Games
B61 Blushing Beetle Naantaliin rantautunut taiteilija/kädentaitaja. Valmistamani tuotteet ottavat monesti inspiraatiota luonnosta ja ihanista värikkäistä hyönteisistä.
A22 Bujinkan Sakura Dojo Klassisen Japanilaisen Budon harjoitussali
B86 CANIS-INFERNALIS CANIS-INFERNALIS erikoistuu luomaan aavemaista, synkkää ja kauhuelementtejä sisältävää taidetta ja tuotteita.
C68 CAZOOCAT Pinssejä. Tarjolla valmista valikoimaa sekä mahdollisuus piirtää oma pinssi!
B85 Cloudberry Lady Cloudberry Lady on vuodesta 2009 toiminut lolitamuotiin erikoistunut vaatemerkki. Valikoimistani löydät Suomessa käsinvalmistetut vaatteet ja päähineet, niin gooteille kuin sweetlolitoillekin.
A24 Cosvision Cosplayntäyteinen tapahtuma Espoon Kulttuurikeskuksessa 25.11.2023! Cosvisionista löydät Cosplayn SM-kilpailut, cosplay-aiheista ohjelmaa, myyntipöytiä ja taidekujan sekä paljon muuta!
C32 Crafts and Fortunes Gisuli tekee työkseen suutarintöitä ja sivussa tekee nahkakäsitöitä, ompelee ja piirtää perinteisellä tyylillä omasta maailmasta. Madame Varga valmistaa ja myy sekalaisia noitatarvikkeita ja käsitöitä, ja tulkitsee tarotkortteja halukkaille siinä sivussa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.
C66 Doña Kalaka I sell chili-salsas
B62 Eeva Nikunen Fantasy Art Kuvittaja Eeva Nikunen myy pöydällään fantasiamaalauksistaan tehtyjä tuotteita, kuten postikortteja, printtejä, kirjoja ja muuta kivaa.
A20 EHMS Ry Miekkailuseura EHMS järjestää harjoituksia historiallisissa eurooppalaisissa miekkailutaidoissa Helsingin Sörnäisissä seuran omalla salilla. Vuonna 2010 perustettu seura keskittyy bolognalaisen miekkailun, saksalaisen pitkämiekan, saksalaisen rapiirin ja tikarin, sapelin, messerin, italialaisen pitkämiekan, painin sekä japanilaisen gekiken-vapaamiekkailun opetukseen ja harjoitteluun.
B41 Fantacor Ky & Indieklubi Fantacor Ky ja Indieklubi yhdistävät voimansa ja tuovat Ropeconiin rutosti kotimaista spefikirjallisuutta.
C20 Fantasiapelit Tilaa verkkokaupasta tuotteet Ropeconiin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.
A23 FCF / Suomen Showpainiliitto ry Showpaini on kamppailu-urheilun ja tivoliviihteen hybridiksi muodostunut taiteenmuoto, joka ainutlaatuisella tavalla osallistaa yleisöä uppoutumaan fiktiiviseen maailmaan. Showpainiyleisö on ikään kuin orgaaninen osa sitä fiktiivistä maailmaa, jota se kuluttaa. Tämä tarjoaa kiehtovia mahdollisuuksia mielikuvitukselliseen ja luovaan taiteesta nauttimiseen. Showpainiyleisössä et ole passiivinen katsoja. Suomen Showpainiliitto ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka pyörittää suomalaista FCF Wrestling -showpainituotetta. Yhdistys keskittyy suomalaisen showpainin kasvattamiseen, painijoiden kouluttamiseen sekä livetapahtumien järjestämiseen.
C70 FiguPrintti Mikronien tarkka 3D-tulostuspalvelu, josta mahdollista saada mm. itse suunnitellut HeroForge miniatyyrit, terrain palaset ja muut tulosteltavat figut jopa saman päivän aikana!
A21 Gladiolus School of Arms Helsingin ja Espoon alueella toimiva aloittelijaystävällinen historiallisen eurooppalaisen miekkailun treeniryhmä. Tervetuloa harjoittelemaan Fiore dei Liberin pitkäämiekkaa, tikaria ja aseetonta taistelua kanssamme kaksi kertaa viikossa!
B64 Hallanvalo Hallanvalo on sammakoita rakastava Oululainen kuvataiteilija! Pöydästä löytyy hänen kuvittamiaan taidetuotteita.
A43 Harmaasudet ry. Harmaasudet ry on pääkaupunkiseudulla toimiva historianelävöittämis- ja live-roolipeliyhdistys. Yhdistys pyrkii realistiseen historianelävöittämiseen aina rautakaudesta 1600-lukuun.
C36 Haruempathy Moikka, Harue täällä! Teen taidetta lempifandomeistan kuten Nier Automata, Genshin Impact, Tokyo Mew Mew ja Violet Evergarden, mutta sieltä välistä saattaa löytyä myös muutamat fandomit ja OC-taide! Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä ja erikois foliointi printtejä, charmejä, tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Lämpimästi tervetuloa!
A46 Helsingin Pöytäroolipelaajat ry Helsingin Pöytäroolipelaajat Hepro ry järjestää jäsenilleen lähipelikampanjoita ja kaikille avoimia kertapelejä pääkaupunkiseudulla ja etänä kautta maan. Pääset mukaan kertapeleihin ja tutustumaan toimintaan myös ilman jäseneksi liittymistä. Tervetuloa mukaan!
C69 Hiekkakakku Käsityönä valmistettuja koruja.
A47 Hiiziviikonloppu ry. Hiiziviikonloppu on vapaaehtoisvoimin järjestettävä viikonlopputapahtuma, jonka sisältö pyörii rooli- ja muiden pelien ympärillä. Tapahtumia on järjestetty vuodesta 2000 jo yli 50 kertaa.
B51 Ideabutiikki Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä ja magneetteja sekä taideprinttejä ja tarroja, ja myös Suuri sienijahti-lautapeli!
B84 Illves / Vision Limited Illves rakastaa kaikkea suloista sekä karmivaa, mikä heijastuu tuotteidemme estetiikassa. Tuotteisiimme kuuluu mm paperitavaraa, kuten vinyylitarroja, tarra-arkkeja, kortteja, printtejä ja kirjanmerkkejä, sekä asusteita ja erilaisia koruja.
C21 Infernal Minis Print (IMP) We are I.M.P. We create high quality paper standees for tabletop adventures with the focus on various monsters and beasts, but create custom paper minis of characters for Game masters and Players alike!
C37 Inka Ruska Inka Ruskan takana pyörii luonto- ja eläinrakas taiteilija ja pienyrittäjä, joka pitää kaikesta taianomaisesta, maagisesta ja leikkisästä. Tuotteista löytyy taideprinttejä, tarroja, magneetteja, postikortteja, pinssejä sekä vanerikoruja.
A35 J. K. Pölkki Hei moi! Olen kuvittaja ja animaattori Tampereelta. Taiteessani näkyvät vahvasti erilaiset eläimet ja luonto. Tuotevalikoimastani löydätte tarroja, korkealaatuisia printtejä, pinssejä, taidekortteja, magneetteja ja muita paperituotteita!
B66 Kiserinn Omista kuvituksista valmistettuja taidetuotteita, joiden teemat pyörivät usein luonnon ja eläinten ympärillä. Laaja valikoima erilaisia tuotekategorioita ja käyttötavaroita aina tarroista pehmotyynyihin. Tervetuloa tutustumaan!
B14 Koruseppä Kipene Koruseppä Kipene on taide- ja koruvalmistamo joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä hopea- ja pronssikoruja käsityönä. Töissä esiintyvät luonto, tarustot sekä myytilliset olennot. Koruseppänä toimii muinaistekniikka-artesaani sekä folkloristi Päivi Marraskorpi.
A26 Kotae Expo Kotae Ry on uusi yhdistys, jonka tarkoituksena on lisätä, kehittää ja ylläpitää mahdollisuuksia japanilaisen populaarikulttuurin harrastamiseen, erityisesti tapahtumajärjestämisen keinoin. Kotaen kärkimissiona on uuden vapaaehtoisvoimin järjestettävän suurtapahtuman, Kotae Expon järjestäminen Tampereelle vuonna 2024.
C41 Kristmarian Hei, olen Kristmarian. Pöydästäni löytää eläinaiheista taidetta hieman synkenpäänkin makuun. Myyn taideprinttejä, sekä monia erilaisia painotuotteita. Tervetuloa moikkaamaan!
C65 Krottikestit Pienen käsityöläisen töitä koruista painettuihin paitoihin, niin noppa- kuin meriaiheisina.
B80 Kulttuuriosuuskunta Vastavärit Luovien alojen tekijöiden työosuuskunta Turusta tuo mukanaan valikoiman mielenkiintoisia ja uniikkeja tuotteita, muunmuassa lohikäärme- ja merenneitoaiheisia postikortteja ja reppuja, noppapusseja, tarroja sekä pinssejä. Vaate- ja asustepuolelta löytyy hattuja, lyhyitä viittoja, uniikkeja paitoja ja haltiamaailmasta inspiroituneena valmistettuja huppareita. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan osastolle!
C62 Kuu Arts Kuu Artsilta löydät värikkäitä ja leikkisiä käsintehtyjä koruja sekä paperituotteita. mm. Tarroja, avaimenperiä, printtejä ja avaimenperiä sekä korvakoruja.
A33 Kuusade Kuusateen takana toimii artesaani ja taiteilija Jenna Tuomala, joka valmistaa erilaisia asusteita, miniatyyrejä, sisustus- ja paperituotteita omasta taiteesta sekä käsitöistä. Valikoimista löydät esimerkiksi uniikkeja postikortteja, tarroja, washi teippejä, posliinimukeja, auringon sieppareita sekä näyttäviä kaula- ja korvakoruja ja miniatyyrejä.
B36 Lamentations of the Flame Princess Weird Horror and Fantasy Tabletop RPG Publisher
A36 LateCrafts Virkattuja amigurumeja. Pöydältä löytyy erilaisia söpöjä eläimiä, sekä fantasiaolentoja.
B60 Lenzishop Anime, cosplay ja kawaii muoti sekä cosplay peruukit.
B81 LittleAngelDragons Käsintehtyjä lohikäärmeitä ja hartsista valettuja artisaaninoppia. / Handmade polymer clay dragons and novelty resin cast dice
B20 Maginarium.pl At Maginarium you will find unique and original items made with passion and love. All shirts, mugs, pillows and dakimakuras are specially made from our own designs not available elsewhere! We also have a large variety of Pokemon and Magic cards, RPG stuff like dice 3d printes miniatures, epic coins also Warhammer minis and paints. For Nintendo fans we got tons of Amiibos and SWITCH games and consoles. Our newest additions are handmade Poketerrariums!
B44 Maike Fuhrich Spherechild is a Pen&Paper-RPG in which adventures take place on multiple worlds.
C43 Melkors miscellaneous merchandise Utumnon varastoihin on vuosien varrella päätynyt vaikka mitä ja nyt on kesäsiivouksen paikka! Pöydältä löytyy erikokoisia ja muotoisia suojuksia niin örkeille kuin Balrogeille, kimaltelevia aarteita, pimeyden ruhtinaan vanhoja asuja, taidetta ja muita luomuksia!
B65 Memokuart Memokuart esittäytyy! Laajaan tuotevalikoimaani kuuluu mm. vinyylitarroja, tarra-arkkeja, charmeja, magneetteja, korvakoruja, avainnauhoja, postikortteja, kangasmerkkejä, pinssejä ja suositut oispa-tuotteet! Myyn myös käsitöitä omilla kuoseillani: mm. pussukoita ja kukkaroita. Tuotteiden teemat pyörivät söpöjen eläinten ja erityisesti kissojen lisäksi vahvasti Japanin ympärillä kettumaskeista onnenkissoihin. Löydät pöydältäni myös originaalin taiteen lisäksi vähän satunnaista fanarttia eri anime, manga ja peli-sarjoista. Pride-teemaisia tuotteita unohtamatta! ♥ (Huomioithan että pöydälläni käy toistaiseksi maksutapana vain joko käteinen tai mobilepay.)
B87 Miruku Handcraft&Art Miruku tarjoaa väriloistoa huolella tehtyjen käsitöiden merkeissä. Suloiset otukset, herkät asusteet ja fantasia-elementit saapuvat ihastuttamaan Ropeconin kävijöitä. Conissa nähdään!
C33 Momomaumau Momomaumaulta löydät suloisia ja värikkäitä asusteita, pehmoleluja, avaimenperiä, tarroja ja paljon muuta kivaa! Tuotteet ovat saaneet inspiraatiotaan peleistä ja mangasta ja erityisesti kaikesta söpöstä! Tuotteet on valmistettu rakkaudella käsin Kouvolassa!
B13 Muinaispaja Kiertelevä Kettu Muinaispaja Kiertelevä Kettu on pieni verstaani, jossa valmistan muinaisia käsityövälineitä sekä pronssi- ja hopeakoruja. Meillä innostutaan erilaisista muinaisaikojen arkisista esineistä, materiaaleista ja käsityötekniikoista rautakaudelta renessanssiin.
A44 Museocon 2023 Museocon on koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla matalan kynnyksen pelaamiseen liittyvää ohjelmaa: non-stop pöytäroolipelejä, lyhyitä larppeja, miittejä, työpajoja, taidekuja, musiikkiesitys sekä teemaopastuksia näyttelyihin. Tapahtuman järjestävät yhdessä Suomen pelimuseo, Mediamuseo Rupriikki ja Postimuseo osana MuseoX-hanketta.
A34 Myrntai Mustetta ja otuksia, vähän fantasiaa, vähän scifiä. Pöydältä löytyy erilaisia printtituotteita julisteista tarroihin ja sarjakuviin.
C30 Myrrysmiehet oy Myrrysmiehet myyvät roolipelejä. Tarjolla muun muassa Legendoja & lohikäärmeitä sekä vanhempia pelejä.
C64 Naensut Tyylini on synkkä fantasia. Kauppaan fanitaidetta, originaaleja sekä sarjakuvia. Toisinaan myös tarroja.
B82 Niramuchu Art & Design Niramuchu Art & Design on yhden naisen taideyritys, jonka tavoitteena on suunnitella tuotteita vaihtoehtomuodin ja populaarikulttuurin ystäville. Tuotteiden ja teosten aiheina ovat usein synkkä ja herkkä luonto, sekä toisaalta iloiset ja värikkäät eläinhahmot! Valikoimaamme kuuluu taideprintit ja postikortit, korut, avaimenperät ja muut asusteet. Tuotteiden valmistukseen ja pakkaamiseen pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä ja vastuullisia vaihtoehtoja, kuten kierrätysmuovia. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa ja sosiaalisessa mediassa!
B45 Noitasumma Cult of Cathulhu -lautapelejä sekä Kissathulhu-swagia!
C24 Nokitorppa
B52 Noppanoita Noppanoidan Noitanopat ovat Suomessa rakkaudella loihdittuja ropenoppia. Tänäkin vuonna myös mahdollisuus tilata nopat omien suunnitelmien mukaan.
B33 Nysalor-kustannus Nysalor-kustannus on pieni ja ketterä kustantamo, joka keskittyy julkaisemaan spekulatiivista fiktiota eli kauhukirjallisuutta, fantasiakirjallisuutta ja tieteiskirjallisuutta sekä jännityskirjallisuutta, runoja, monenlaista vanhaa kirjallisuutta ja roolipelejä.
C34 omoi.fi Mahtava valikoima figuureja, mukeja, t-paitoja ja pehmoleluja. Varasto Kouvolassa on auki satunnaisesti myymälänä, seuraathan some-ilmoittelua.
C22 Onsvaltin taikapuoti Myyn käsin tehtyjä uniikkeja taikasauvoja! Näillä oli viime vuonna kova kysyntä keskiaikamarkkinoilla.
C42 Origami-kurki Origami-kurki valmistaa keijumaisen kevyitä koruja, ehkä hieman erikoisista korumateriaaleista. Kaikki korut nimittäin tehdään paperista! Origamipaperista, nahkapaperista ja vanhoista kirjoista. Kaikki koruosat ovat laadukasta kirurginterästä, joka ei allergisoi ja sopii lähes kaikille. Origami-kurki tuotteiden pääkulmakivet ovat ekologisuus ja esteettisyys. Korumallistoa suunnitellessa pyrin yksinkertaisiin muotoihin ja minimalismiin. Sen lisäksi, että korut ovat keijumaisen kevyitä, ovat ne keijumaisia muutenkin. Jos siis koet olevasi keiju (tai mikä tahansa muu metsäläinen) tai sitten ihan vaan ihminen, joka kaipaa keijumaista kauneutta ympärilleen, niin tervetuloa! Welcome to the fairy tribe my fellow fairies! <3
B32 Osuuskumma Suomalaista spekulatiivista fiktiota – scifiä, fantasiaa, kauhua. Ja kaikkea muuta kummaa!
B31 PakoMielle – Toiminnalliset sieppauspakopelit ja tarunhohtoiset kirjat Helsingissä järjestettävissä pakopeleissä selvitetään arvoitusten lisäksi syyllinen, pelastetaan kaapattu erikoisjoukkojenkin käyttämin menetelmin ja eläydytään tunnelmaan yhdessä näyttelijöiden kanssa. Myynnissä myös kirjat Sankareita ja shakkinappuloita (antiikin Kreikan ja nykyajan yhdistävä myyttinen seikkailu) sekä Joulupukin johtamispaja (johtamisoppeja Korvatunturin hengessä).
B30 Paul Laane — Visual Author Visuaalisia kirjoja, psyko-filosofisia trillereitä, fantastis-klassista taidetta. Tule ja nappaa Dark Fantasy -romaanit ’Cryptica’ sekä ’The Imprisoned’.
B53 Pelihuone Game over Game Over myy, ostaa ja ottaa vaihdossa eri konsolipelejä ja -laitteita, dvd- ja blu-ray-elokuvia sekä oheistuotteita.Toimimme Nintendon uusien tuotteiden jälleenmyyjänä.
C40 Pelikrypta Pelikrypta – harrastajalta harrastajalle
B11 Pikkujuttuja3D Etsitkö 3D-printtaajaa miniatyyreillesi tai kädentaitoideallesi? Tule tutustumaan millaista digitaalista käsityötä voimme tarjota!
C67 Pitsibaa Pitsisiä koruja yms
B21 Poromagia x War Head x Retrogametycoon Poromagialta MTG, Pokémon, lauta- ja roolipelit sekä oheistuotteet!
C35 Pride and PrejuDice Noppa-, sateenkaari- ja peliaiheisia itse suunniteltuja/tehtyjä koruja, kortteja, kasseja tauluja jne.
C10 Puolenkuun Pelit Viihteessä ja pelaamisessa heität aina 20 kun käytät Puolenkuun Pelejä. Kaikki pelit, kaikki viihde. Etuja ja aleja osastolta sekä Triplan myymälästä!
C46 Puputaika Shop Taiteilija Kris Keränen myy eläin-, luonto-, ja -otusaiheisia tuotteitaan. Näitä ovat mm. printit, tarrat, avaimenperät ja pinssit. Tule rohkeasti tutkimaan mitä löytyy!
C31 Puuha Pirtti Koruja, noppapusseja ja kissankorvia.
B43 Red Nettle Studio We are an indie game company that creates also fantasy books, board games, and geeky handmade gifts.
A32 Riikkusga art Värikkään iloista, monipuolista ja abstraktin erikoista taidetta.
B15 Savivompatti/ Iida Leonsaari, feat Iltasillaan Savivompatin työhuoneelta, elintarvikekäyttöön sopivaa keramiikkaa. Mustekalamukeja, kauniita lautasia, kolmikorvatuoppeja. Mukana myös #iltasillaan, Iltasillaan tuo Savivompatin pöytään kakkua, noppia, lonkeroita ja perhosentoukkia, ja vaikka mitä muutakin ihanaa massailua!
A31 Shini Design Cute stuff from Finland.
A30 ShinonArt ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Myynnissä on erilaisia taideprinttejä, omakustanteisia taidekirjoja sekä käyttöesineitä kuten avaimenperiä ja hiirimattoja.
C45 Shiny Apa Värikkäitä, söpöjä ja käsityöllä valmistettuja tuotteita
A25 Shumicon Shumicon on uusi Helsingissä lokakuussa 2023 järjestettävä con! Pöydällämme voit jutella Shumiconista, esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä Shumiconiin liittyen sekä kannattaa tapahtumaa ostamalla kannatustuotteita!
B83 Sir Roi Koruja ja kummallisuuksia jo vuodesta 2012 alkaen!
B63 Sudenhuuto Olen oululainen eläintaiteeseen erikoistunut piirtäjä, jolta löytyy tuotteita moneen makuun niin realistisessa, kuin söpömmässä, sarjakuvamaisemmassakin tyylissä. Valikoimassa mm avaimenperiä, tarrasettejä, badgeja, noppapusseja, koruja, ja vaikka mitä muuta! Tervetuloa moikkaamaan!
A45 Suomen roolipeliseura ry Suomen roolipeliseura ry eli lyhyemmin SRS on suomalaisen roolipeliskenen edistämiseksi toimivien aktiivien vuonna 2017 perustama yhdistys. Seuran toiminta tapahtuu itsenäisten projektien kautta, joista osa voi olla pysyvämpääkin toimintaa.
A50 Taitelijatori ThePoisonPineapple
A51 Taitelijatori Pauli Rimpilä
A52 Taitelijatori Sysirauta
A53 Taitelijatori Si3art
A54 Taitelijatori Broci
A55 Taitelijatori AntsuPuff
A56 Taitelijatori Arvi Tammi
A57 Taitelijatori St4rfighter
D00 Taitelijatori Trevor McGuire / Sauvaseppä
D01 Taitelijatori Feryaresart
D02 Taitelijatori Kaaoksenkorppi
D03 Taitelijatori GeistVirus
D04 Taitelijatori Nellamo
D05 Taitelijatori Kerberys
D06 Taitelijatori Unetonkuu
D07 Taitelijatori Aroaava
D08 Taitelijatori Salaidard & Kirjoa
D09 Taitelijatori Procyone & SurpriseImBored
D10 Taitelijatori PawsUpRobbie & Eevi.Art
D11 Taitelijatori Kartsa & Savi
D12 Taitelijatori Hexwiller & Mia Minerva & Sasha Kretova
D13 Taitelijatori Norapiirsi & from_scr4tch
D14 Taitelijatori Auraboo & Sadyna
D15 Taitelijatori FaerieRebel & Fox Maid
D16 Taitelijatori Perjantai: Sampo Jumisko
Lauantai: Neino & Kuuriimu
Sunnuntai: Sotavalta & Vihtoori
D17 Taitelijatori Perjantai: Sivellinsiili & Harpago
Lauantai: Sumu Viktoria
Sunnuntai: Kia Kostet & Nukkuvalokki
D18 Taitelijatori Perjantai: Imagine the Limitless
Lauantai: Emiliaotus
Sunnuntai: Malvien & Sohjoo
D19 Taitelijatori Perjantai: Haltijakäpälä & Rikkis
Lauantai: Dice Guts
Sunnuntai: Koomalaama & Chihiro & Pyrograafikko & Kvartsi Cosplay
C63 Tiitcha Tuotteistani löytyy mm. printtejä, huovutettuja pyöreitä eläimiä ja erilaisia pikkutavaroita, kuten pinssejä, tarroja ja charmeja (avaimenperiä). Kuvitusten aiheina koreilevat niin originaalit- kuin fanituotoksetkin.
B46 Toad Kings Toad Kingsin pöydältä lautapelejä omasta ja Lautapelit.fi tuotannosta. Tule myös hypistelemään syksyllä vihdoin valmistuvaa Suomen suurinta Agemonia-lautapeliä.
B12 Torkel Design Shop Keskiaikatavaraa, puumiekkoja yms muita replika aseita ja varusteita kypäröitä materiaaleina puu, nahka, muovi.
A27 Tracon
C47 Trinketry Jalometallialan artesaaniopiskelijan käsityönä tekemiä koruja, tarroja, koriste-esineitä ja muita fantasiainnoitteisia tuotteita. Tilaustöille on myös mahdollisuus! Tervetuloa maagiselle myyntipisteelle!
A41 Turun Yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Ry Turkulainen roolipeliseura esittelee toimintaansa
A40 Vainovallat Vainovallat on seikkailullinen boffaustapahtuma, joka syyskuun alussa kutsuu kaikki koittamaan onneaan tarunomaisen Sammon etsinnässä. Koko viikonlopun käynnissä oleva peli sijoittuu itämerensuomalaisesta mytologiasta ja Kalevalasta polveutuville Rajamaille.
B35 Vaskikirjat Vaskikirjat myy käännettyä ja kotimaista fantasiaa, scifiä ja kauhua. Valikoimissa erityisen runsaasti Praedor-kirjallisuutta.
B55 Viihdekauppa Laiska Pelikaani Varttuneempaan makuun suunnattu lauta-, rooli- ja palapelien erikoiskauppa kivijalassa Tampereella sekä verkossa! Erikoisaluetta sota- ja fantasiapelit.
C61 Visual Meri Visual Meri on Marika Merin luoma pienyritys joka tarjoaa käsin kuvitetuista tuotteista koostuvan sympaattisen tuotemalliston. Valikoimasta löydät erilaisia ovitarroja, postikortteja, julisteita, heijastimia ja muita upeita paperituotteita jotka on luotu rakkaudesta suloisiin eläimiin sekä luontoon.
A37 Waste7and Käsitöitä rakastava pulla Orivedeltä. Myyn värikkäitä koruja vähän jokaiseen makuun.
B10 Worblakauppa.fi Worblaa, EVA-foamia, viuhkoja sekä korsettiluuta – näitä kaikkia ja paljon muuta löytyy Worblakaupan valikoimasta. Tästä näpertäjien ja käsillätekijöiden unelmapöydästä löydät myös tuoteita, joita normaalista käsityökaupasta ei löydy.