© Calum Macaulay

Lippuehdot

Lippu sisältää

Pääsylippu sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan ja osallistumisen yksittäisiin ohjelmanumeroihin, niin kauan kuin paikkoja riittää. Lippu oikeuttaa myös lattiamajoitukseen tapahtumapaikalla (1–2 vrk riippuen lipputyypistä).

Akateemisen seminaarin liput myydään erikseen. 

Yksittäisissä ohjelma numeroissa voi olla materiaalimaksuja, jotka veloitetaan erikseen. Tarkista lisätiedot maksuista ja ohjelmiin ilmoittautumisesta nettisivuiltamme.  

Lippujen toimitus

E-liput toimitetaan sähköpostitse ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn lipun voimassaoloajaksi. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjän.

Lippujen maksaminen ja maksutavat

Liput maksetaan oston yhteydessä Paytrailin kautta. Lippujen ostamiseen tarvitset suomalaiset verkkopankkitunnukset, luottokortin (Visa/Mastercard/American Express) tai MobilePayn. Pyydämme suosimaan verkkopankkia, mikäli mahdollista.

Lipun voi ostaa myös tapahtuman ovelta. Tällöin maksutapoina ovat käteinen tai maksukortti.

Lipputyypit 

Alle 7-vuotiaille ja 65 vuotta täyttäneille kävijöille sisäänpääsy on ilmainen. Avustaja tai tulkki pääsee tapahtumaan maksutta asiakkaan seurassa.

Viikonloppulippu oikeuttaa sisäänpääsyn tapahtumaan viikonlopuksi.

Päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyn tapahtumaan kyseisenä päivänä. Päivälipun voi päivittää viikonloppulipuksi.

Lastenlippu oikeuttaa 7-12 v. lapsen sisäänpääsyn tapahtumaan aikuisen seurassa. Yli 12-vuotiailta vaaditaan normaali aikuistenlippu. 

Perhelippupaketti sisältää 2 aikuistenlippua ja 1-3 lastenlippua, liput ovat viikonloppulippuja.

Haltiakummilippu lahjoittaa viikonloppulipun Haltiakummilippua hakevalle. Haltiakummilippuja myydään ja voi hakea 16.7.2023 saakka.

Early Dragon -liput ovat myynnissä 30.6.2023 asti. Tämän jälkeen kaikki liput ovat samanhintaisia ennakkoon ja ovelta ostettuna.

Päiväliput ja normaalihintaiset viikonloppuliput tulevat myyntiin lippukauppaan 1.7.2023 sekä ovat myynnissä ovelta tapahtuman alettua.

Vaihto- ja peruutusehdot

Pääsylipun voi peruuttaa tai vaihtaa 14 vuorokautta ostoksesta. Vaihto- ja peruutusoikeus päättyy viikko ennen tapahtuman alkua. Tänä aikana perutuista tai vaihdetuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan tilauksessaan käyttämälle maksutavalle, kuitenkin maksusta ja maksun palautuksesta mahdollisesti syntyvät kustannukset vähentäen. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti@ropecon.fi. Pääsylipussa oleva viivakoodi kuoletetaan, jolloin lippua ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.   

Tapahtuman peruuntuminen

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, ostamasi lippu oikeuttaa vastaavaan sisäänpääsyyn seuraavan vuoden tapahtumassa. Voit myös saada rahasi takaisin ostamastasi lipusta vaihto- ja peruutusehtojen mukaisesti. Rahojen palautusta voi pyytää ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti@ropecon.fi. 

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot