Näyttelyt 2023

Proppinäyttely

Oletko hoardaava pieni lohikäärme? Nyt on aika tonkia kaappeja, avata pölyttyneitä laatikoita tai mikä ettei etsiä aivan viimeisimmät propit, nimittäin Ropeconin suosittu proppinäyttely tulee taas! Tuo aarteesi esille!

Proppinäyttelyssä esitellään proppeja jotka ovat olleet pelaajille tai pelien etenemiselle tärkeitä. Toivotamme tervetulleeksi kaiken kokoiset propit, asukokonaisuudet, yksittäiset vaatekappaleet, proppina käytettävät teatteriaseet, sekä pelipaikalla käytettävät muut merkittävät rekvisiitat. Proppi voi olla larpista tai vaikka pöytäroolipelistä, se voi olla esimerkiksi hahmosi kirjoittama kirje, onnen kivi, tai kartta! Isot ja pienet propit; kaikki ovat tervetulleita! 

Proppien lisäksi tai osana proppia kuulisimme mielellään lyhyen tarinan tai taustan propin takana. Oletko tehnyt propin itse? Miksi se oli hahmollesi tärkeä? Oliko tämä juuri se tikari jolla kuningas murhattiin? Kerro proppisi tarina koko conikansalle!

Esine voi olla yksityishenkilön tai yhdistyksen omistuksessa, ja omistaja voi myös halutessaan jäädä anonyymiksi.

Ilmoittautuminen on päättynyt 27.7.

Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä tapahtumaa edeltävillä viikoilla lopullisesta hyväksynnästä.

Lisätietoa järjestelyistä voi kysellä osoitteesta:
sirian.holappa@ropecon.fi

Kuvituskuva: Räyh – Carolin Sajur

Taidenäyttely

Ropeconiin on jälleen mahdollisuus tuoda esille töitä taidenäyttelyyn! Näyttelyn ohessa järjestetään myös äänestys yleisön suosikeista. Äänestyksen voittajat palkitaan päättäjäisissä lahjakortein.

Taidenäyttely on tänä vuonna osa isoa näyttelyaluetta, jossa esillä on kuratoituja näyttelyjä, figuja ja paluun tekevä proppinäyttely.

Taidenäyttelyyn voi ilmoittaa mukaan 1-4 teosta, maksimissaan kokoa A3. Ilmoittautuneille töille jaetaan etukäteen sermipaikat, sekä tulostetaan työ- ja taiteilijakohtaiset laminoidut esittelytekstit. Portfoliokansioita on myös mahdollisuus tuoda esille näyttelyn yhteyteen.

Ilmoittautuminen on päättynyt 20.7.

Lisätietoa järjestelyistä voi kysellä osoitteesta:
vera.schneider@ropecon.fi